Відеоогляд обладнання для GPS-моніторингу транспорту

Типовою проблемою інтеграції в масовий вжиток нових технологій та інноваційних розробок (якими безумовно є системи GPS-моніторингу) стає брак простої та доступної інформації, яка б дала можливість потенційному споживачу розібратись в суті цих технологій та усвідомити переваги, які вони забезпечують «тут і зараз». Тому важливим завданням нашого сервісу FREETRACK є роз’яснення як для корпоративних так і приватних клієнтів «Що таке супутниковий моніторинг?» та «Як це допоможе мені в моєму бізнесі чи в конкретних життєвих ситуаціях?».

В даному матеріалі ми пропонуємо відеоогляд найпопулярніших моделей GPS-трекерів та датчиків рівня пального, обладнання для супутникового відстеження автотранспорту: BI 868 TREK, Teltonika FMB920, BI 820 TREK, BI 920 TREK та ДРП «Ігла-III» D. Це обладнання вітчизняного виробника BI TREK та латвійської фірми Teltonika.

Перших два пристрої можна розглядати як базові моделі, покликані, в першу чергу, відслідковувати місцезнаходження транспортного засобу та транслювати дану інформацію на сервер. Такі трекери найкраще покажуть себе при використанні на легковому автотранспорті та мікроавтобусах. Додатковими технічними перевагами цих пристроїв є надзвичайно компактний розмір, наявність акумуляторних батарей аварійного живлення. А у випадку латвійського GPS- маячка, наявність Bluetooth-приймача/передавача та карти пам’яті microSD об’ємом до 32 ГБ.

Радіотермінали BI 820 TREK та BI 920 TREK – це обладнання серйознішого рівня, розраховане для застосування на вантажному та пасажирському автотранспорті, будівельній та сільсько-господарській техніці. GPS-трекер BI 820 вирізняється наявністю CAN-шини, що дає можливість під’єднуватись до бортового комп’ютера транспортного засобу та зчитувати з нього й передавати значний перелік даних. BI 920 TREK окрім цієї переваги, розрахований під застосування із великою кількістю зовнішнього обладнання , в першу чергу, датчиків рівня пального. Обидва трекера мають акумуляторні батареї, вбудовану пам’ять із функцією запам’ятовування до 65000 записів, посилений корпус, захист від перенапруги в бортовій мережі.

На завершення огляду, презентується вимірювач рівня палива від українського розробника – «Ігла-III» серії D, який є оптимальним (ціна/якість/функціонал) обладнанням для застосування в наших умовах. Такий датчик монтується на паливний бак транспортного засобу чи спец-техніки та під’єднується до пристрою супутникового відстеження, що в результаті дозволяє в режимі реального часу відстежувати витрати пального. ДРП «Ігла-III» прекрасно себе зарекомендував у роботі з трекерами як українського так і закордонного виробництва.

Дивіться відеоогляд за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=VUtpisxzyTk&t=2s

Огляд проводить директор компанії КСТ Андрій Омельчук