Розширення можливостей системи моніторингу FreeTrack для PUESC

Компанія КСТ та торгова марка FreeTrack вже 19 років розробляють та вдосконалюють систему GPS моніторингу FreeTrack. У 2017 році ми пройшли сертифікацію та інтегрувалися з платформою митних та податкових послуг республіки Польща (PUESC). Це дало змогу нашим клієнтам безпосередньо з системи моніторингу FreeTrack ретранслювати дані на платформу PUESC (система SENT). Система SENT, це система контролю перевезень територією республіки Польща «чутливих» товарів (група товарів що підпадає під обов’язкову реєстрацію в SENT). Перелік товарів, що підпадають під контроль щоразу змінюється, про що ми висвітлюємо у наших блогах. Також наприкінці 2021 року наша система пройшла сертифікацію та інтегрувалася з платформою E-TOLL. Платформа E-TOLL – це платформа оплати проїзду платними дорогами республіки Польща.

Цього разу ми вирішили розширити можливості нашої системи і поглибили процес інтеграції. Зараз користувачі системи FreeTrack крім того, що можуть ретранслювати дані по створених на платформі PUESC заявках, додатково можуть створювати, редагувати та перевіряти дійсність заявок SENT безпосередньо з нашої системи FreeTrack. Цей функціонал буде доступний у найближчому часі нашим клієнтам без обмеження кількості заявок, та стороннім відвідувачам сторінки з певними обмеженнями.

Окрім цього, основним завданням системи GPS моніторингу FreeTrack є отримання, збереження та обробка даних від пристроїв GPS моніторингу, встановлених у транспортних засобах наших клієнтів. Контроль витрат пального, дотримання режимів роботи та швидкісних режимів.