Переваги використання системи FreeTrack для E-TOLL та SENT

У зв’язку з тим, що до нас часто звертаються з проханням допомогти заповнити заявку SENT, або налаштувати кабінет для оплати доріг на платформі E-TOLL, ми щодня стикаємось з питанням – “Якоим чином будуть передаватись дані у ці системи?”

У випадку коли для моніторингу використовують системи, що не інтегровані з PUESC, то для передачі даних у E-TOLL купують так звані “коробочки” чи “бокси” на кордоні. Купуючи цей пристрій ви оплачуєте вартість пристрою і рік абонплати. Кожного року ви знову повинні оплатити авансово річну абонплату за використання сервісів. Тобто ви оплачуєте і моніторинг і … ще раз моніторинг. Навіть, якщо пристрій лежить і не використовується, річна абонплата вже сплачена. Цей пристрій купують як альтернативу, щоб водій не відволікався на використання додатку E-TOLL на телефоні.

Нажаль, більшість цих “боксів” призначені виключно для передачі даних в E-TOLL і тому, якщо постає питання передачі даних в SENT, то з’являється третій пристрій. І цього разу водій вимушений використовувати додаток для передачі даних в систему SENT.

В кінцевому результаті ви отримуєте:

  1. Система моніторингу і пристрій в авто, щоб управляти автопарком і контролювати пальне
  2. “Коробочка” для платних доріг
  3. Додаток на телефоні водія для SENT

 

Система моніторингу FreeTrack пройшла сертифікацію на PUESC і може надсилати дані у E-TOLL і SENT. Відповідно, ви використовуєте один продукт і вирішуєте множину питань. Крім цього спеціалісти компанії FreeTrack нададуть кваліфіковану консультацію, а за потреби, повністю оформлять заявку SENT.